10 januari, 2020

Jobba med oss

 

Emmaus Westervik i Ekenäs söker en

BUTIKSANSVARIG

Med ansvar för lopptorget på Haugesundsvägen i Ekenäs.

Emmaus är en politiskt och religiöst obunden, global solidaritetsrörelse på gräsrotsnivå. Emmaus är aktiv i 37 länder jorden runt. I Finland verkar förutom Emmaus Westervik även Emmaus Helsingfors, Emmaus Åland och Ulandsföreningen Svalorna.

Vi söker nu en butiksansvarig till vårt lopptorg. Vårt lopptorg har brett sortiment av begagnade varor, allt från möbler och kläder till antikvariatet och en liten eko-rejälhandel avdelning. Din uppgift är att ha helhetsansvar för lopptorget. Du ansvarar bland annat för säsongbyten, att placera ut varor och beställningar. Du ska kunna delegera arbetsuppgifter bland frivilliga och personer som deltar i rehabiliterande arbete och handleda dem i butikens arbetsuppgifter. Du samarbetar tätt med handledaren.

Att jobba som butiksansvarig kräver god organisatorisk förmåga, social kompetens och intresse för såväl återbruk som visuella lösningar. Vi förväntar att du talar både inhemska språken och har ett intresse för sociala medier –  till dina arbetsuppgifter hör mångsidig uppdatering av Emmaus sidor på sociala medier. Vi förutsätter en lämplig utbildning och arbetserfarenhet av butiksarbete.

Anställningen är till en början för 1 år med möjlighet till fortsättning. Arbetet inleds 1.4.

Anställningen är på heltid och följer PAM:s löne- och arbetsvillkor, löneklass C2. Arbetstiden är huvudsakligen må-fre kl.10-17.30. I arbetet ingår också några arbetsturer på lördagar (9.45-14.30).

En närmare arbetsbeskrivning kan fås per e-post info@emmauswestervik. Mera info ger verksamhetsledaren Maarit Kinnunen 019-2412447 vardagar kl.10-17.

Senast  21.2 vill vi ha din fritt formulerade, skriftliga ansökan och CV.
Skicka dem per mail till info@emmauswestervik.fi eller per post till Haugesundsvägen 18,10650 Ekenäs.

 

______________________________________________________________________________

 

Emmaus Westervik i Ekenäs söker 

FRIVILLIG ARBETARE

I Emmaus-Westerviks lopptorg och verkstad sysselsätter vi ett flertal människor med varierande arbetsuppgifter. Vi har i nuläget fem ordinarie anställda samt flere arbetspraktikanter, personer i arbetslivsträning och på rehabiliterande arbete.

Arbetet erbjuder ett socialt sammanhang och en meningsfull sysselsättning.

Vi har även närmare trettio frivilligarbetare hos oss. Några kommer regelbundet dagligen och andra nu och då. Till exempel upprätthålls hela vår bokavdelning av frivilligarbetare. Bokavdelningen står för cirka 15 % av våra intäkter. Även då vi lastar våra hjälpförsändelser så har vi många frivilliga lastare.

På Emmaus kan var och en hitta en social gemenskap och få tillfredsställelse av vetskapen att hen gör något meningsfullt för andra.

Ta kontakt med verksamhetsledaren och kom med i gänget.
Utan frivilligarbetare kan Emmaus inte fungera!